• Home / Portfolio / AMIAS SMALL SCHOOL

AMIAS SMALL SCHOOL

Asociația “Salvează o inimă”, susținător și membru în Boardul de Încredere a Școlii Amias- București .
❤️ Salvează o inimă o inimă se alătură copiilor supradotați – cu multiple excepționalități din cadrul Școlii AMIAS, susținând financiar cu suma de 100.000 lei pentru dotarea și modernizarea acesteia, pentru anul școlar 2022-2023. Prin parteneriatul strategic dintre
💜Școala AMIAS și Asociația Salvează o inimă se urmărește nu doar susținerea financiară, ci și noi oportunități pentru susținerea incluziunii sociale în educație, precum instrumente moderne de fundraising în vederea identificării unor burse de studiu pentru 20 de copii copiii cu abilități înalte, și duble excepționalități (diagnosticați cu ADHD, TSA și tulburări de învățare) vor putea învăța împreună.
✅Amias Small School- București se bucură de o reputație și susținere la nivel internațional, având premii și nominalizări la Global for Learning and Education – 100 Top Lideri în Educație, Reimagine Education – Oscar of Education ( 2021), Cambridge University Press – Teacher Award ( 2020), Conferința Internațională Education 2.0 – Outstanding for Leadership in Education ( 2022), IG Group Germania – Premiul de Excelență pentru Educație și Mentorat (2022).
✅România este astăzi probabil printre singurele state din UE care exportă inteligență masiv fără să aibă niciun centru privat bazat pe incluziune socială, independent pentru susținerea și dezvoltarea inteligenței și talentului copiilor. Amias Small School se bucură de recomandări internaționale pentru înființare, de sprijinul întregii rețele de educație din întreaga lume.
✅Amias Small School se străduiește să fie o comunitate diversă și incluzivă unită prin căutarea plină de bucurie a excelenței educaționale, a trăi și a învăța cu integritate și a scopului dincolo de noi înșine.
Copiii multiplu excepționali sunt respinși de către societatea colegilor din cauza gusturilor și opiniilor lor prea adulte. Aceasta poate crea probleme psihice specifice, cum ar fi ADHD/ADD sau altele ce au o incidență mai mare la copiii supradotați decât la ceilalți copii.
✅Importanța educaţiei de calitate la vârstă preșcolară și școlară este definitorie, constatare susţinută și de concluziile „Raportului Comisiei Prezidenţiale pentru analiza şi elaborarea politicilor din domeniile educaţiei şi cercetării”. Educaţia timpurie este declarată „bun public” și „cea mai importantă perioadă a educaţiei”. Asociația de Tineret pentru Prietenie și Educație își propune să salveze mințile strălucite, oferindu-le un mediu plin de iubire și înțelegere, precum și sprijin academic și emoțional prin programe de îmbogățire a cunoștințelor, artă și cultură, mentorat individualizat.
✅Astfel, copiii proveniți din medii defavorizate sunt susținuți cu burse pentru a studia cu bucurie la AMIAS Small School, unde părinții cred că învățarea are o abordare diferită în comparație cu alte școli, prin felul în care profesorii îi îndrumă pe cei care au pasiuni și aptitudini înalte.