Ce este Email marketing și de ce este important?

Marketingul prin e-mail este un canal de marketing în care companiile trimit e-mailuri cu materiale comerciale către o listă de persoane care s-au înscris la campania lor de marketing prin e-mail.

Marketingul prin e-mail este încă una dintre cele mai rentabile forme de marketing digital de astăzi. Desigur, rețelele de socializare, SEO și PPC au apărut de atunci și i-au încântat pe marketeri, dar nu vă lăsați păcăliți! Marketingul prin e-mail este puternic. Cu un buget redus puteți obține rezultate excelente pentru magazinul dvs. de comerț electronic.

Valori de urmărire pentru succesul unei campanii:

Avantajele unei campanii de Email Marketing

Identificare clienți

Când trimiteți un e-mail, tot traficul către site-ul dvs. web care provine din acest e-mail se va înregistra în Google Analytics ca sursă „E-mail”. De acolo, puteți urmări câți vizitatori convertesc sau realizează un obiectiv dacă le aveți configurate în contul dvs. Google Analytics.

Automatizare

Puteți programa un e-mail pentru a fi trimis la un anumit moment și acesta va fi trimis indiferent dacă vă aflați sau nu în fața computerului. Partea bună este că puteți crea setari automatizate astfel încât, atunci când un nou abonat este adăugat la o listă de e-mailuri, vor prim implicit e-mail.

Rentabilitatea investiției (ROI)

Marketingul prin e-mail are un ROI excelent, dacă este făcut corect. Când vă alocați timp pentru a urmări rezultatele campaniilor dvs. prin e-mail, puteți afla exact care este rentabilitatea investiției și puteți decide dacă trebuie să îmbunătățiți acest număr sau să sărbătoriți marile câștiguri.

Email Marketing pe scurt

Marketingul prin e-mail este un canal de marketing digital complex, cu multe aspecte de atins, de la personalizare la CTR, până la trimiterea e-mailurilor. Dar un lucru este sigur, acest format de conținut a depășit din când în când omologii de marketing digital din punct de vedere al canalului generator de profit. Dacă doriți să creșteți vânzările online și să aveți puțin timp pentru a investi în marketing prin e-mail, va fi un timpul bine alocat conform cercetărilor noastre.

Ești interesat
de serviciile noastre?